Pasta z makreli na kanpki

 


 Pyszna pasta kanapkowa, świetnie sprawdzi się na śniadanie jak i zarówno na przystawkę lub przekąskę w postaci małych kanapeczek. 


Pasta z makreli na kanapki

Składnik na Pastę z makreli na kanapki:

  • 1 wędzona makrela
  • pęczek koperku
  • 3-4 ogórki konserwowe
  • 1 łyżka śmietany
  • 1 łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie Pasty z makreli na kanapki.

Makrelę dokładnie oczyszczamy ze skóry i ości, rozdrabniamy i wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojone w drobną kostkę ogórki i posiekany koperek. Następnie dodajemy majonez i śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy. Smacznego !!!


 

 



 



Komentarze

Prześlij komentarz